Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KERTVÁROSI FÚVÓSOK

A Mátyásföldi Fúvószenekar

aktív tagja, zenésze, majd segédkarmestere voltam az elmúlt 15 évben.

2016-ban a Szegedi Tudományegyetemen, Fúvóskarmester - művészdiplomát szereztem. A Mátyásföldi Fúvószenekar berkeiben pedig Vaszlik Kálmán kiváló karmester kezei alatt tanulhattam.

Diplomakoncertem után az előzetes tervek szerint a Mátyásföldi Fúvószenekart szerettem volna az irányításom alá vonni, vezető karmestere lenni.

Terveim között szerepelt, hogy a Mátyásföldi Fúvószenekar Egyesület megalakuljon, így beálljon a fúvószenekari egyesületek sorába, melyekből több százat is számolhatunk országunkban. 

Az Egyesületi forma előnyeit kihasználva szerettem volna a Mátyásföldi Fúvószenekar további fejlődését és vagyonát megalapozni, lehetőséget nyújtani versenyeken való szereplésekre, utazásokra, pénzbeni támogatások megszerzésére. 

A kerületi Rácz Aladár Zeneiskolának szerettem volna lehetőséget biztosítani, hogy a kerületünkben működő, hagyományokkal, minősítésekkel, kimagasló versenyeredményekkel rendelkező Mátyásföldi Fúvószenekarba készítse fel tanulóit.

Bíztam benne, hogy egy sikeres és működő Fúvószenekar a Zeneiskola tanulóinak egy látható és vágyott célt mutat, ahová tanulással és munkával be lehet kerülni.

2017. március 15.-én hosszú évek óta, (évtizedek őta ?) először nem játszott az Önkormányzat által szervezett nemzeti ünnepségen. 

A Zeneiskola az elmúlt hónapok során elérte, hogy a Mátyásföldi Fúvószenekar tervei ne valósulhassanak meg. Így ezzel annak megszűnését idézte elő.

 

Sok szeretettel várom és hívom új Zenekaromba azokat a fúvós zenészeket, akik tudásukkal egy fúvószenekari munkában megállják a helyüket és szívesen részt vennének a most alakuló

KERTVÁROSI FÚVÓSOK fúvószenekarban.

 

A zenekari részvétel ingyenes. Nem fizetünk, nem kérünk pénzt. Bízunk benne, hogy hamar összeáll egy olyan Zenekar, amely önállóan megállja a helyét, sikeres lesz és így idővel lehetősége lesz anyagi forrásokhoz jutni, utazhat, versenyezhet, anyagi és lelki természetű eredményei lesznek.

Aki most jelentkezik, annak lesz esélye a jövőben a babérokat is learatni!

Bízzunk egymásban és szeressünk zenélni!

VÁRUNK A MOST ALAKULÓ KERTVÁROSI FÚVÓSOK ZENEKARBAN!

Csatlakozz! 

https://www.facebook.com/groups/1206780802775607/

Ódorné Pesti Mónika (szervezés) 06-70-361-3098

 

 
 


Facebook

Kezdő Citera Gyerekeknek- 2020.februártól


LevelezőlistaStatisztika

Most: 5
Összes: 600580
30 nap: 4634
24 óra: 248