Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KÁLMÁN BÁCSI ZENEDÉJE

 

A 2019/20-as tanévben is elindult az élet!

Kálmán bácsi Zenedéjében, rengeteg régi és új tanítvány tanulja a hangszeres zenét, csoportos oktatás keretében. Fontos a jókedv, a kikapcsolódás, az örömzenélés, és persze a tanulás :)

 

- A Hang-Villában idén több kezdő és haladó, citera-, furulya-, gitár-, klarinét- és zongora csoport működik.

- A hangszert tanuló gyerekek életkora 2. osztálytól indul.

- A csoportos oktatás számtalan előnyét kihasználva, a gyerekek stresszmentesen tanulhatnak, és élvezhetik a közös muzsikálást az itt szerzett barátaikkal.

- Igazodva a mai gyerekek rengeteg elfoglaltságához, heti 1 alkalommal várjuk őket, kizárólag hangszeres órára, ahol észrevétlenül a szükséges szolfézst is elsajátítják.

- Egy csoportunkban folyik Zenei előképzés, ahová nagycsoportos és első osztályos gyermekek járnak. Ebben a csoportban hangszereket még nem használnak a gyerekek, de rengeteg hangszerrel ismerkednek meg, fejlődik zenei hallásuk és kedvet kapnak a folytatáshoz is.

- A Zenedében felnőtt oktatás is folyik, egy haladó citera tanfolyamunk van, illetve 2020. januárjától indul újra kezdő Felnőtt citeracsoportunk. Felnőtt citeraoktatásunk váratlan népszerűségnek örvend, és nagy öröm számunkra, hogy nagyszerű baráti társaság kovácsolódott lelkes citerásainkból, akik töretlen lelkesedéssel folytatják haladó szinten a gyakorlást. 

- A legkisebbek a szüleikkel vagy nagyszüleikkel BABA-MAMA zenedébe járhatnak hozzánk minden szerdán délelőtt! A 10 órai foglalkozásunk egyre népszerűbb, ahol igazi éneklős, anyukákat is felvidító, babákat beindító "buli" hangulat alakul ki hétről-hétre. 

 

Kálmán bácsi Zenedéjét a KERTVÁROSI ZENEDE ALAPÍTVÁNY működteti.

A Hang-Villa fenntartásának költségeit a KERTVÁROSI FÚVÓSZENEKARI EGYESÜLET fedezi.

A két civil szervezet számára adományokat és támogatásokat várunk a résztvevőktől.

 

 

Jelentkezés: Ódorné Pesti Mónika 06-70-361-3098

 

DÓ-RÉ-MI Gyerekkórus:

Csak Zenedés gyermekek számára, Zenedés gyermekekből létrehozott kórus.

Egy-egy meghívásra, különleges fellépésre, előre meghatározott próbák szerint áll össze. A Kórus az előző tanévekben szerepelt a Zenede Toborozó citerazenekarával utcabálon, kerületi rendezvényeken, a Polgármesti Hivatalban Március 15. alkalmából, egy újpesti Általános Iskola közönsége előtt. 2017-ben karácsonyi koncertet adott a budapesti Bazilikában a Corvin (felnőtt) kórussal és a Pénzügyőrség Fúvószenekarával közösen.

2018. decemberében a Szentmihályi Római Katolikus Templomban a Kertvárosi Fúvószenekari Egyesülettel és a felnőttekből álló Corvin Kórussal együtt nagysikerű Adventi Koncertet adott.

2019. december 2-án az Erzsébetligeti Színházban a Kertvárosi Fúvószenekar Minősítő Hangversenyén énekel majd a Dó-Ré-Mi Gyerekkórus.

továbbá újra meghívást kaptunk a Szent István Bazilikába, ahová ismét nagy örömmel készülünk.

 

 

További részletekért érdeklődjön elérhetőségeinken!

E-mail: kalmanbacsizenede@gmail.com

Telefon: Ódorné Pesti Mónika 06-70-361-3098

 

 

 
 

Utolsó kép


Facebook

Citera Tanfolyam FELNŐTTEKNEK


LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< December >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Statisztika

Most: 3
Összes: 304060
30 nap: 12184
24 óra: 260